Voor jou

Je voelt je anders dan anderen, je voelt je hier niet helemaal Thuis.

Je hebt een onbestemd gevoel van heimwee.

Je ziet jezelf als intuïtief maar durft niet helemaal te vertrouwen op je innerlijke stem.

Je vindt jezelf een denker én een voeler.

Je herkent jezelf in de kenmerken van hoog gevoeligheid.

Je hebt al een aardige dosis inzicht verworven door persoonlijke & intuïtieve ontwikkeling.

Toch stuit je nog op zwaarte, weerstanden als angst en pijn waarvan je de herkomst niet kunt achterhalen.

En voel je steeds vaker & intenser de innerlijke drive om deze zwaarte achter je te laten.

 

​Als (hoog) gevoelige heb je geleerd om je in deze wereld af te stemmen op pijn & angst. Je unieke antennesysteem (je zenuwstelsel werkt wezenlijk anders dan die van je medemens) is namelijk nog afgestemd op het reptielenbrein. (Hoog) gevoelige dieren kregen de taak om alert te zijn op dreigend gevaar, en waren daarin de verkenners.

Verwarrend als je met die verfijnde sensoren ook andere signalen opvangt, je hoort, ziet, voelt, ruikt en ervaart zoveel meer en zoveel moois waar je echter geen weerklank vond met je omgeving om uit te wisselen. Je hebt aangeleerd om dat stuk, je intuïtieve waarnemingen, voor jezelf te houden of zelfs diep weg te verbergen. En op de achtergrond is zo’n terugkerend zinnetje: ‘doe-ik-het-wel-goed?’

Je bent niet toevallig in deze tijd geboren, in de transitie naar een nieuwe tijd waarin vertrouwen, saamhorigheid, liefde en licht de pijlers zijn. Juist je fijngevoeligheid is hart nodig.
You are so welcome!

Nu is de tijd om je los te koppelen van pijn, angst & ‘doe-ik-het-wel-goed?’. Om je te richten op de frequenties van jouw innerlijk zelf,  jouw licht en om deze naar buiten te brengen, uit te dragen. Als verkenner het voortouw nemen om op de nieuwe pijlers te gaan bouwen.

Je hoeft niets meer te leren, je draagt alle kennis al bij je. Je bent al eeuwenlang onderweg naar nu, klaar om alles te herinneren wat je nodig hebt. Thuis te komen in jezelf. Ontdekken wat je nu, in deze tijd mag neerzetten. Je missie voor dit leven. Hoe mooi is dat?!
Je doet het fantastisch!

 

Magie

Je bent klaar om te reizen door je tijdlijnen, brengt ze samen, je maakt innerlijke shifts.
Je neemt een duik in je multi-dimensies, herinnert, verbindt en herenigt met je galactische ziel/familie, met je lichtkracht.
Zo word je de magiër van je eigen leven, je laat de meest complete versie van jeZelf herleven.

Ga mee op reis door je eigen tijdlijnen & je eigen multi-dimensies. Maak je los en voel je lichter, vrijer, ruimer en energieker. Klaar voor de nieuwe tijd!

Let the magic happen.
Sparkle with Spirit!

Copyright & Design 2024 Joey Buijs