Combi-deals

Tijdens mijn eigen ontwikkelingsproces heb ik de heilzame werking ondervonden van (afstands)healings. Energetische ondersteuning geeft een fijne, impactvolle, bespoedigende aanvulling als bedding, bij het bewandelen van je pad.
Dat wens ik jou ook.
De Combi-deals heb ik daarvoor in het leven geroepen (dit zijn 2 losse sessies).
Enjoy!

Higher Flow healing

De Higher Flow healing is een frequentie verhogende healing.
Het maakt het je gemakkelijker om mee te bewegen met de pittige electromagnetische wind & storm in de huidige tijd.
Ook heeft het effect op vastzittende overtuigingen, deze worden (eventueel bij herhaling van de healing, steeds verder) losgetrild.

Je voelt je ruimer en lichter na de healing.

 

Blue print healing

Een Blue print healing is erop gericht om je weer terug te brengen in je blauwdruk, zodat je weer aansluiting voelt met je ziel(smissie).
Ook maakt het je makkelijker om op aarde te landen, als je dat vanuit een ‘spiritueel heimwee’ nog niet volledig hebt gedaan.

Na healing voel je je steviger en compacter, meer uit één stuk.
Verbonden met jeZelf.

 

Source Consciousness

We reizen af naar de Source en je ontvangt een korte healing om je fysieke lichaam voor te bereiden.
Vervolgens heb je de keuze om een healing te ontvangen gericht op
– bescherming tegen zware energie vanuit je naaste omgeving
– bescherming tegen negatieve energie gericht op jou, denk aan roddel & kwaadsprekerij op het werk of een conflictsituatie in je familie.

De healing heeft als effect dat je meer afstand kunt nemen. Zwaarte van buiten raakt je minder.
Je voelt je lichter en beschermd.

Inner Child Healing
Tijdens deze healing zet ik een liefdevolle en zachte energetische sfeer neer. Vandaaruit kun je je innerlijk kind dichtbij laten komen. Pijnlijke innerlijke kind herinneringen kunnen makkelijker geheeld en losgelaten worden. Je zult je meer uit één stuk voelen voelen en blijer door het leven gaan.
Ook familie-generatie thema’s heb ik zien verzachten & oplossen door deze helende setting.

Sparkles Rainbow membership
Sparkles Rainbow membership
Sparkles Rainbow membership

Als het je eerste consult is dan wordt deze voorafgegaan door een intake/kennismaking van een half uur. De intake/kennismaking kan ook via telefonisch contact plaats hebben. Of je plant een intake/kennismaking apart in.

De sessies vinden plaats in Zoom of in de praktijkruimte.

Tijdens de intake of aan het begin van het consult bepaal je waar de focus op zal liggen tijdens de Time-line Travel sessie. Bij de healing zal de electro-magnetische energie haar eigen weg vinden.

Belangrijk

Mensen met een ernstige psychische stoornis in verleden of heden (schizofrenie of psychose) kunnen helaas NIET deelnemen aan de energetische sessies van de praktijk (healing membership).

Als je last hebt van epilepsie of je hebt een pacemaker dan is het jammer genoeg ook niet mogelijk om deel te nemen aan een energetische sessie (healing). Tijdens de energetische sessies werk ik namelijk met energie die elektromagnetisch geladen is. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of mogelijk een epileptische aanval veroorzaken.

In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist of huisarts te raadplegen en adviseer ik je geen energetische sessies te volgen zonder overleg met een medisch specialist.

Een consult of energetische sessie bij Praktijk Sparkles & Spirits kan in geen enkel geval een vervanging zijn voor medische behandelingen.

De algemene voorwaarden vind je hier.

Tik of klik privacy verklaring om te lezen dat ik veilig met je gegevens omga.

Copyright & Design 2024 Joey Buijs