Groepsessies

Mystery Missions

Mystery Missions

Buiten dat er veel golven met zware energieën voorbijkomen worden we ook overstelpt met hogere lichtfrequenties.
Zoveel te beleven, er is veel gaande nu, er komt zoveel licht vrij.

Zegels mogen worden opgelicht, mysteries onthuld.
Informatie downloads maar ook uploads van zwaarte van ge/beloftes die verbroken mogen worden.
Transmissies van lichtcodes, soulcodes.

Tijdens een Magical Mystery Tour, gaan we op reis in het multiversum. Een Reis om je ziel te voeden.
Ik laat me leiden door het multiversum, door Spirit.
We sluiten aan op het licht wat nu vrijkomt vanuit ontsloten zegels, verborgen lichtcodes & sterrencodes die weer vrij mogen komen.
Herinneren & herenigen, a Soulful Walk down Multidimensional Memory Lane.

In de Galaxy’s en Binnen-Aarde mogen we ontdekken wat er nu aan bouwstenen vrijkomen voor jou, voor ons, om bij te dragen aan de opbouw van de Nieuwe Tijd, de Nieuwe Aarde.
Sleutels, ontbrekende lichtcodes, alles wat ons potentieel ontsluit om de missies aan te vangen waarvoor wij hier gekomen zijn. Het Nieuwe Mens zijn. Wonderschoon.

Ga je mee op Magical Mystery Tour?
Woensdag 3 April december 20:00 – 21:15 uur (zo lang er nodig is)
Locatie: Zoom
Investering:  17€/22€

Let’s explore the Magic Realms of the Multiverse together!

 

Healing Chain reaction

Naast 1 op 1 consulten biedt de praktijk ook 1 op 8 sessies. Wanneer er namelijk healing plaatsvindt op 1 persoon te midden van een groep gelijkgestemden, heeft dit ook een positief, helend effect op de gehele groep. Ik noem het ‘de kracht van het kleine collectief’.

Meerwaarde groep

Onderweg op je pad om vanuit zwaarte naar meer lichtheid te gaan kun je je bij tijd en wijle alleen voelen. Mensen vanuit je naaste omgeving lijken je niet bij te benen.
Hier op aarde landen voelt misschien nog steeds wat dubbel, nog niet als jouw plek. Dan is het prettig om die stappen naar lichtheid te nemen met gelijkgestemden naast je. Dat voelt direct al lichter. Daarbij voel je het onmiddellijke effect als een wave door de groep gaan. Dat geeft energie, het geeft je een boost.
En weet dat deze stap die jij zet naar lichtheid, ook een rimpel effect heeft op het grotere collectief! 🙏

Landen in je lijf

Het unheimische gevoel van op aarde landen behoeft nog wat toelichting.
Landen op aarde & landen in je lijf gaan hand in hand.
Hoe meer donkere laagjes jij in je (energetische) lijf weghaalt des te meer ruimte er vrij komt om in je lichaam te landen.
Hoe meer gekoppelde zware aarde ervaringen jij loslaat des te makkelijker het wordt om te landen. Die donkere binnenwereld wordt dan steeds meer een lichte wereld.
Jouw plek. Jouw safe space.
Je creëert een veilige ruimte in jezelf, een basis van waaruit jij je stappen kunt zetten.
Je ziel is hier op aarde om te ervaren. Om te experimenteren. Om te spelen.
Én om te belichamen wat jij hier op aarde te doen hebt.

Samen met gelijkgestemden vermindert je heimwee en helpt om je meer en meer thuis te gaan voelen, in jezelf, op aarde, met anderen.
Welkom.

 

Tijd-lijnen

Aan de hand van een gemeenschappelijke verdichting/donker stuk in jullie energetisch veld, zoomen we in op een ander leven. Aan het begin van de bijeenkomst scan ik even om deze verdichting/donker stuk vast te stellen.
Het andere leven of andere tijdlijn/realiteit dat naar voren komt, lijkt als een soort film voorbij te komen. Deze waarnemingsstroom tracht ik te verwoorden. (Sommige van) jullie kunnen dit ook op eigen wijze waarnemen, dat is echter geen vereiste.
We belichten de zwaarte die in dat leven/realiteit aanwezig is. Daarna laten we een alternatieve tijdlijn/realiteit naar voren komen. Desgewenst kan de zwaarte uit het vorige leven/realiteit vervangen worden door de alternatieve tijdlijn/realiteit. Na vervanging van de zwaarte werpen we nog een blik in een paar levens/tijdlijnen/realiteiten waar het effect van deze wijziging zichtbaar is geworden.

Na deze vervanging voel je je losser worden, je voelt meer ruimte en lichtheid. Je gaat meer stralen en je blijer voelen. Je voelt je energieker en completer, meer thuis in jezelf.
Bij de andere aanwezigen komt ook zwaarte naar voren vanuit een soortgelijke tijdlijn met hetzelfde thema. Soms is het eenvoudig los te laten, wordt de zwaarte ook ‘overschreven’. Het kan ook zijn dat het wat aandacht behoeft waarna de zwaarte alsnog losgekoppeld kan worden.
Ik neem alle tijd om de naar voren gekomen zwaarte los te koppelen, zodat alle aanwezigen lichter en met meer rust en een gevoel van ruimte de sessie verlaten. Meer compleet en thuis in jezelf.

Energetic Multidimensional Surgery

We zoomen in op een fysieke plek die voor de meerderheid van de aanwezigen opspeelt, dit neem ik waar tijdens een scan aan het begin van de bijeenkomst. (Sommige van) jullie kunnen dit ook op eigen wijze waarnemen, dat is echter geen vereiste.
Je etherische lichaam, dat zich in een band van zo’n 5 a 10 cm rondom je lichaam bevindt bevat een energetische kopie van je fysieke lichaam.
In dit gebied vindt de behandeling plaats. Vaak gaat het om het verwijderen van een donkere laag van een klier of orgaan of littekenweefsel van operaties uit andere levens bijvoorbeeld.
Ook zullen er frequentie verhogende energieën worden binnengebracht.

Multidimensionaal

Naast het opschonen en verwijderen van de donkerte of verdichting besteden we aandacht aan de herkomst van de donkere laag. Niet om te oordelen maar om te aanschouwen en te ontknopen.
De informatie die naar voren komt vanuit de ziel, Bron of fysiek/aarde is doorgaans vanuit een veel breder en ruimer perspectief.. Vandaaruit kan een diepe transformatie plaatsvinden.
We nemen daarom ruim de tijd om in te zoomen op de beelden of waarnemingen die zich kenbaar maken.

Door het verwijderen van de verdichtingen, de frequentie verhoging en het bredere perspectief wordt het losser, je voelt meer ruimte en lichtheid. Het gaat weer stromen. Ook het gekoppelde chakra gaat weer beter functioneren, doorstromen, waardoor het effect heeft op de omliggende chakra’s. Je energieniveau en je frequentie gaan omhoog en je voelt je completer.
Bij de andere aanwezigen komt ook de verdichting naar voren, misschien in een fysiek ander gebied. Soms is het eenvoudig los te laten. Het kan ook zijn dat er een behandeling dient plaats te vinden en een uitstapje in de naar voren gekomen waarnemingen zodat de laag ook losgekoppeld kan worden.
Ik neem alle tijd om de naar voren gekomen fysieke ongemakken los te koppelen en in te zoomen op eventuele informatie op ziel-, Source of fysiek niveau, zodat alle aanwezigen lichter en met meer rust en een gevoel van ruimte de sessie verlaten.

Wat deelnemers zeggen over de groepsessies.

Zelf merk ik een subtiele maar wezenlijke verschuiving in mijn keelgebied na de EMD Surgery groepsessie.
Ik spreek mij uit over dingen die dwars zitten (voorheen hield ik al die donkere stukken voor mezelf). En mijn helderhorendheid is aan het terugkomen. Hoe mooi is dat?

Nou dat is toch wat ik heb altijd een soort van ‘brok’ in mijn keel en sinds dat we de EMD Surgery gedaan hebben heb ik hem geen een keer opgemerkt. Dat is toch bizar.

Ik merk ook dat ik mij steeds meer uitspreek. Alleen gaat dat nog met boosheid gepaard en wat ongenuanceerd dus daar heb ik nog werk aan de winkel.

Mijn schildklier is nog steeds in balans dus ik heb er eigenlijk een hele mooie ervaring aan over gehouden.
Ik ben dankbaar voor deze sessie met jou en de groep! Kijk uit naar de volgende 😃😘

Ik merk zelf fysiek aan de schildklier geen verschil, na de EMD Surgery, maar met uitspreken is er enorm veel veranderd. De drang als iets mij dwars zit, of iets wat met mij doet, om het terug te koppelen of mijn idee erover te uiten is heel groot. Moet zeggen dat het bij mij soms ook met boosheid gepaard gaat, bepaalde frustratie, maar hoe meer ik mezelf laat horen (en zien) hoe meer ik mijn emotie erbij onder controle heb.

Vind ik nog wat vroeg om te zeggen wat de Tijd-lijnen Groep sessie mij heeft opgeleverd .Maar het lijkt erop dat vorige leven trauma’s aan het transformeren zijn.
Maar wat ik wel kan zeggen is dat ik in contact kwam met mijn eigen heldervoelendheid. En dat was magisch en smaakt naar meer.

De hele combinatie en in het bijzonder het overschrijven van een leven vol trauma, naar een lichter leven was waardevol voor mij. Dat was voor mij heel duidelijk te voelen en transformerend.

Je had zo’n diepe rust en zachtheid. Het voelde heel puur en vertrouwd. Dat deed je echt goed. Hoe je ons toesprak was heel helend en het voelde voor mij puur. Je was een kanaal en liet het door je heen stromen, waardoor je hele rake dingen zei.
Je pusht nooit. Met je geduldige houding heb je mij geholpen om pas werkelijk de diepte in te gaan toen ik er klaar voor was.

Joey heeft een gave die ze op zo’n zachte, geduldige en vriendelijke manier inzet. Zo fijn voor de hele hooggevoelige en hoogtrillende mensen. Als je zoekt naar diepe transformatie dan zou ik Joey aanbevelen.

MN

Ik sliep al een paar dagen heel slecht door positieve en negatieve emoties waar ik uren lang mee rond liep. Uren was ik bezig in de nacht, kon niet loskomen van de emoties. Na de groepsessie Tijd-lijnen, welke ik mocht ontvangen voelde ik al meer gegrondheid in mij. Dit heeft zich doorgezet en de onrust in mij is voor een deel weg en een deel tot rust gekomen. Ik slaap weer rustig.
Joey werkt rustig, respectvol en met een scherp luisterend oor.

Wat bij mij het meest waardevolle is in de samenwerking met Joey is dat het bewustzijn in mij gegroeid is, dat wij samen met de rest van de groep een gezamenlijk ver verleden hebben.

Ik voel me gesteund in mijn proces. Het is mooi om een persoonlijk stuk ontwikkeling ook vanuit een collectieve ontwikkeling te ervaren. Zeg maar verbonden met jezelf en hierdoor met de ander.

FvH

Belangrijk

Mensen met een ernstige psychische stoornis in verleden of heden (schizofrenie of psychose) kunnen helaas NIET deelnemen aan de energetische sessies van de praktijk.

Als je last hebt van epilepsie of je hebt een pacemaker dan is het jammer genoeg ook niet mogelijk om deel te nemen aan een energetische sessie. Tijdens de energetische sessies werk ik namelijk met energie die elektromagnetisch geladen is. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of mogelijk een epileptische aanval veroorzaken.

In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist of huisarts te raadplegen en adviseer ik je geen energetische sessies te volgen zonder overleg met een medisch specialist.

Een consult of energetische sessie bij Praktijk Sparkles & Spirits kan in geen enkel geval een vervanging zijn voor medische behandelingen.

De algemene voorwaarden vind je hier.
Tik of klik privacy verklaring om te lezen dat ik veilig met je gegevens omga.

Copyright & Design 2024 Joey Buijs

Earth is calling you!

Bouw je mee aan de Nieuwe Aarde,
en wil je Lichtcodes ontvangen voor jeZelf,

je zielsmissie voor deze Nieuw Tijd?

 

Meld je aan voor de wekelijkse Light up Ley-line sessie!

 

Let op je (spam)mailbox voor de bevestigingsmail