Groepsessies

Mystery Missions

Mystery Missions

“Roll up, roll up for the Mystery Tour.
The Magical Mystery Tour is hoping to take you away,
take you today.”

Dat liedje, van the Beatles zeer verkort weergegeven, speelt al dagen in mijn hoofd.
Want inderdaad er is zoveel te beleven, er is veel gaande nu, er komt zoveel licht vrij.
Zegels mogen worden opgelicht, mysteries onthuld.
Informatie downloads maar ook uploads van zwaarte van ge/beloftes die verbroken mogen worden.

Een Magical Mystery Tour, we gaan op reis in het multiversum.
Ik laat me leiden door het multiversum, door Spirit.
We sluiten aan op het licht wat nu vrijkomt vanuit ontsloten zegels, verborgen lichtcodes die weer vrij mogen komen.
Herinneren & herenigen, a Walk down Multidimensional Memory Lane.

In de Galaxy’s en Binnen-Aarde mogen we ontdekken wat er nu aan bouwstenen vrijkomen voor jou, voor ons, om bij te dragen aan de opbouw van de Nieuwe Tijd, de Nieuwe Aarde.
Sleutels, ontbrekende lichtcodes, alles wat ons potentieel ontsluit om de missies aan te vangen waarvoor wij hier gekomen zijn. Wonderschoon.
Ik kan niet wachten!

Ga je mee op Magical Mystery Tour?
woensdag 19 oktober 20:00 – 21:00 uur (zo lang er nodig is)
Locatie: Zoom
Investering:  op basis van een zelf te bepalen donatie-bedrag.

Let’s explore the Magic Realms of the Multiverse together!

 

Healing Chain reaction

Afgelopen tijd heb ik mijn werkwijze uitgebreid van 1 op 1 consult naar een 1 op 8 sessie. Ik had namelijk het gevoel dat wanneer healing plaatsvindt op 1 persoon te midden van een groep gelijkgestemden, dit ook een positief, helend effect heeft op de gehele groep. In de praktijk werkt het inderdaad prachtig uit! Ik noem het ‘de kracht van het kleine collectief’.

Meerwaarde groep

Onderweg op je pad om vanuit zwaarte naar meer lichtheid te gaan kun je je bij tijd en wijle alleen voelen. Mensen vanuit je naaste omgeving lijken je niet bij te benen.
Hier op aarde landen voelt misschien nog steeds wat dubbel, nog niet als jouw plek. Dan is het prettig om die stappen naar lichtheid te nemen met gelijkgestemden naast je. Dat voelt direct al lichter. Daarbij voel je het onmiddellijke effect als een wave door de groep gaan. Dat geeft energie, het geeft je een boost.
En weet dat deze stap die jij zet naar lichtheid, ook een rimpel effect heeft op het grotere collectief! 🙏

 

Tijd-lijn

Aan de hand van een gemeenschappelijke verdichting in jullie energetisch veld, zoomen we in op een vorig leven. Aan het begin van de bijeenkomst scan ik even om deze verdichting vast te stellen.
Het vorig of andere leven dat naar voren komt, lijkt als een soort film voorbij te komen. Ik zal het zo goed mogelijk weergeven. (Sommige van) jullie kunnen dit ook op eigen wijze waarnemen, dat is echter geen vereiste.
We belichten de zwaarte die in dat leven aanwezig is. Daarna laten we een alternatief leven naar voren komen. Desgewenst kan de zwaarte uit het vorige leven vervangen worden door het alternatieve leven. Na vervanging van de zwaarte werpen we nog een blik in een 3-tal levens/tijdlijnen waar het effect van deze wijziging zichtbaar is geworden.
Na deze vervanging voel je je losser worden, je voelt meer ruimte en lichtheid. Je gaat meer stralen en je blijer voelen, energieker.
Bij de andere aanwezigen komt ook zwaarte naar voren vanuit een soortgelijk leven met hetzelfde thema. Soms is het eenvoudig los te laten, wordt de zwaarte ook ‘overschreven’. Het kan ook zijn dat het wat aandacht behoeft waarna de zwaarte alsnog losgekoppeld kan worden.
Ik neem alle tijd om de naar voren gekomen zwaarte los te koppelen, zodat alle aanwezigen lichter en met meer rust en een gevoel van ruimte de sessie verlaten.

Energetische operatie

We zoomen in op een fysieke plek die voor de meerderheid van de aanwezigen opspeelt, dit neem ik waar tijdens een scan aan het begin van de bijeenkomst.(Sommige van) jullie kunnen dit ook op eigen wijze waarnemen, dat is echter geen vereiste. Je etherische lichaam dat zich in een band van zo’n 5 a 10 cm rondom je lichaam bevindt is een energetische kopie van je fysieke lichaam.
In dit gebied vindt de behandeling plaats. Vaak gaat het om het verwijderen van een donkere laag van een klier of orgaan of litteken weefsel van operaties uit andere levens bijvoorbeeld.

Door het verwijderen van de verdichtingen wordt het losser, je voelt meer ruimte en lichtheid. Het gaat weer stromen. Ook het gekoppelde chakra gaat weer beter functioneren, doorstromen, waardoor het effect heeft op de omliggende chakra’s.
Bij de andere aanwezigen komt ook de verdichting naar voren, misschien in een fysiek ander gebied. Soms is het eenvoudig los te laten. Het kan ook zijn dat er een behandeling dient plaats te vinden, waarna het wel losgekoppeld kan worden.
Ik neem alle tijd om de naar voren gekomen fysieke ongemakken los te koppelen, zodat alle aanwezigen lichter en met meer rust en een gevoel van ruimte de sessie verlaten.

Wat deelnemers zeggen over de groepsessies.

Zelf merk ik een subtiele maar wezenlijke verschuiving in mijn keelgebied na de energetische operatie groepsessie.
Ik spreek mij uit over dingen die dwars zitten (voorheen hield ik al die donkere stukken voor mezelf). En mijn helderhorendheid is aan het terugkomen. Hoe mooi is dat?

Nou dat is toch wat ik heb altijd een soort van ‘brok’ in mijn keel en sinds dat we de energetische operatie gedaan hebben heb ik hem geen een keer opgemerkt. Dat is toch bizar.

Ik merk ook dat ik mij steeds meer uitspreek. Alleen gaat dat nog met boosheid gepaard en wat ongenuanceerd dus daar heb ik nog werk aan de winkel.

Mijn schildklier is nog steeds in balans dus ik heb er eigenlijk een hele mooie ervaring aan over gehouden.
Ik ben dankbaar voor deze sessie met jou en de groep! Kijk uit naar de volgende 😃😘

Ik merk zelf fysiek aan de schildklier geen verschil, na de energetische operatie, maar met uitspreken is er enorm veel veranderd. De drang als iets mij dwars zit, of iets wat met mij doet, om het terug te koppelen of mijn idee erover te uiten is heel groot. Moet zeggen dat het bij mij soms ook met boosheid gepaard gaat, bepaalde frustratie, maar hoe meer ik mezelf laat horen (en zien) hoe meer ik mijn emotie erbij onder controle heb.

Vind ik nog wat vroeg om te zeggen wat de Time-line Travel Groep sessie mij heeft opgeleverd .Maar het lijkt erop dat vorige leven trauma’s aan het transformeren zijn.
Maar wat ik wel kan zeggen is dat ik in contact kwam met mijn eigen heldervoelendheid. En dat was magisch en smaakt naar meer.

De hele combinatie en in het bijzonder het overschrijven van een leven vol trauma, naar een lichter leven was waardevol voor mij. Dat was voor mij heel duidelijk te voelen en transformerend.

Je had zo’n diepe rust en zachtheid. Het voelde heel puur en vertrouwd. Dat deed je echt goed. Hoe je ons toesprak was heel helend en het voelde voor mij puur. Je was een kanaal en liet het door je heen stromen, waardoor je hele rake dingen zei.
Je pusht nooit. Met je geduldige houding heb je mij geholpen om pas werkelijk de diepte in te gaan toen ik er klaar voor was.

Joey heeft een gave die ze op zo’n zachte, geduldige en vriendelijke manier inzet. Zo fijn voor de hele hooggevoelige en hoogtrillende mensen. Als je zoekt naar diepe transformatie dan zou ik Joey aanbevelen.

MN

Ik sliep al een paar dagen heel slecht door positieve en negatieve emoties waar ik uren lang mee rond liep. Uren was ik bezig in de nacht, kon niet loskomen van de emoties. Na de groepsessie Time-line Travel, welke ik mocht ontvangen voelde ik al meer gegrondheid in mij. Dit heeft zich doorgezet en de onrust in mij is voor een deel weg en een deel tot rust gekomen. Ik slaap weer rustig.
Joey werkt rustig, respectvol en met een scherp luisterend oor.

Wat bij mij het meest waardevolle is in de samenwerking met Joey is dat het bewustzijn in mij gegroeid is, dat wij samen met de rest van de groep een gezamenlijk ver verleden hebben.

Ik voel me gesteund in mijn proces. Het is mooi om een persoonlijk stuk ontwikkeling ook vanuit een collectieve ontwikkeling te ervaren. Zeg maar verbonden met jezelf en hierdoor met de ander.

FvH

De algemene voorwaarden vind je hier.
Tik of klik privacy verklaring om te lezen dat ik veilig met je gegevens omga.

Copyright & Design 2023 Joey Buijs