Magical Mystery Tour – Winterwende

Mystery Missions

Aan het einde van het jaar, net voor de Winterwende krijgt de magische reis die we gaan maken door het multiversum, een andere inhoud.
Met al die oude pijnstukken die naar boven komen drijven en het licht wat weer opkomt, is het een perfect moment om ruimte te maken voor het nieuwe wat geboren mag worden.
Dus dit keer niet alleen downloads maar ook offloads van oeroude pijn.

Meestal blijft het een mysterie waar we naar toe gaan, nu krijg ik al beelden van de magische bestemming….
De voorbereidingen worden al getroffen, ‘s nachts aan het werk, en flarden die blijven hangen als ik ‘s ochtends wakker word.

Wat tipjes van de sluier.
We reizen af naar een plek waar twee Leylijnen samenkomen. Een Ley lijn met een directe verbinding naar de Piramides van Gizeh. En een Ley lijn verbonden met Chitzen Itza in Mexico.
De Piramides van Gizeh zijn verbonden met het Orion sterrenstelsel en in dezelfde opstelling gebouwd als de Belt van Orion. Ook is er een connectie met Sirius, schachten in de piramides hebben uitzicht op deze Ster van Isis.
Chitzen  Itza was een belangrijke plek voor de Maya’s, de Piramide van Kukulcán is hier gelegen en El Castillo, de trapvormige Tempel die fungeerde als kalender voor de Maya’s.

Het verhaal van Jules Verne speelt zich op onze magische locatie af, de reis naar de holle aarde.
Verbonden ook met Mount Shasta in Californië.
Een mystieke plek dus waar de multi-dimensies door elkaar heen schuiven.

Ook een plek waar natuurwezens worden waargenomen, de Elven verwachten ons al.

In de Galaxy’s en Holle Aarde mogen we ontdekken wat er nu aan bouwstenen vrijkomen voor jou, voor ons, om bij te dragen aan de opbouw van de Nieuwe Tijd, de Nieuwe Aarde.
Sleutels, ontbrekende lichtcodes, alles wat ons potentieel ontsluit om de missies aan te vangen waarvoor wij hier gekomen zijn. Wonderschoon.
2023 wordt een bijzonder jaar met de overgang van Pluto (diepzielduiken, wedergeboorte, transformatie) naar het teken Waterman……Aquarius.

Ik kan niet wachten!

Ga je mee op Magical Mystery Tour?
dinsdag 20 december 20:00 – 21:00 uur (zo lang er nodig is)
Locatie: Zoom
Investering:  op basis van een zelf te bepalen donatie-bedrag.

Let’s explore the Magic Realms of the Multiverse together!

Copyright & Design 2024 Joey Buijs