Ley lines Revisited: Beyond the Pyramids of Gizeh

Al ruim een jaar hebben we op vele plekken Ley lines gevoed met Divine energie en Sacred Sites bezocht, ook met de Magical Mystery Tours.
Afgelopen maanden openden we portalen, maakten verbindingen vrij en vonden downloads van lichtcodes plaats..
Een goed moment om opnieuw een aantal van deze Gates te bezoeken. Er zijn daar inmiddels (nieuwe) Licht Codes beschikbaar, om dieper te herinneren.
En om te herenigen met oude Licht & Ziels fragmenten die weer gezien en ervaren mogen worden.

Ga je mee, Lichtbuddy?

Woensdag 8 Mei staat er een Gates & Codes Missie gepland naar de Zep Tepi Gateways. Gebied onder de Sphinx & Pyramides van Gizeh, richting Osirion Abydos en Pyramide van Horus, Edfu.

We Reizen naar de Pyramide van Gizah, naar de Zep Tepi Gates alhier.
Afgelopen week kreeg ik het gevoel dat er nieuwe lichtcodes vrijkwamen in deze gateway. Een bericht van Judith Kussel bevestigde dat.
Een enorme zware energie wolk/laag is vrij gekomen en getransmuteerd door haar en een groot aantal lichtmeesters en universal beings.

Het voelt alsof er nog meer lichtcodes beschikbaar zijn gekomen van Zep Tepi origine. De Starseeds van voor de menselijke beschaving.
Een oud galactisch tijdperk van Sterrenwezens die op de planeet aarde leefden. Het werd Zep Tepi genoemd (zep betekent ‘tijd’ en tepi betekent ‘eerste’).

Bij de Sphinx & Pyramides van Gizeh, via de geopende Gateway (mei 2023) liggen belangrijke Codes op ons te wachten, die Nieuwe Tijds & Nieuwe Aarde informatie bij ons zal ontsluiten, Soul Codes zal activeren.

Ga je mee?
Uitgelijnd worden en zijn met je ZielZelf om nog meer toegerust te zijn op het neerzetten van je zielsmissie?

Let’s explore the Magic of these Sacred Gates & New Earth Codes together!

 

Copyright & Design 2024 Joey Buijs