Energetic MultiDimensional Light Space

Vele kosmische bewegingen en tegenbewegingen zijn nu gaande, een donker-licht rollercoaster soms.

Pluto loopt terug en is 11 juni nét weer in Steenbok aangekomen. Met de retrograde gang van Pluto wordt je uitgenodigd om aan te raken en te aanschouwen wat er nog verborgen ligt in de schaduw. Schaduw dansen.
Wat is er nog aanwezig uit de oude tijd, van de oude jij wat niet meer dient. Maatschappelijke normen en waarden waaraan je je hebt geconformeerd, die je als persoonlijke leefregels hebt aangenomen mogen heroverwogen worden bv.
Een tijd, tot de eclipse in oktober, om op te ruimen wat nog in de weg staat om ten volle te leven wat je aanvankelijk had voorgenomen toen je dit aardse leven begon

Pluto is dé planeet van transformatie, op zielsniveau.
Momenteel ben ik me aan het verdiepen in energie van whales & dolphins. De violette vlam energie en de regenboogenergie zullen daarom nadrukkelijk aanwezig zijn in de lichtkoepel om transformatie processen te ondersteunen.

De basis van de koepel van licht/energie die ik voor jullie zal neerzetten bevat hoog frequent licht en aardende energie.
Daarnaast zal de energie worden aangevuld met frequenties die zich aandienen op het moment zelf.

De mix van de energievelden werken doorgaans ontspannend en bewustzijnsverruimend.
Je voelt je na afloop energieker en lichter.
Ga het maar ervaren.

Join 13 juni 20:00 uur
Duur: 30-40 minuten
Locatie: thuis
Investering: €11

Tot dan? Super!

Belangrijk

Mensen met een ernstige psychische stoornis in verleden of heden (schizofrenie of psychose) kunnen helaas NIET deelnemen aan de energetische sessies van de praktijk (afstand)healing).

Als je last hebt van epilepsie of je hebt een pacemaker dan is het jammer genoeg ook niet mogelijk om deel te nemen aan een energetische sessie (afstand)healing). Tijdens de energetische sessies werk ik namelijk met energie die elektromagnetisch geladen is. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of mogelijk een epileptische aanval veroorzaken.

In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist of huisarts te raadplegen en adviseer ik je geen energetische sessies te volgen zonder overleg met een medisch specialist.

Een consult of energetische sessie bij Praktijk Sparkles & Spirits kan in geen enkel geval een vervanging zijn voor medische behandelingen.

* Images: back OpenCliparts-Vectors Pixabay
front szilva bassio Unsplash

Copyright & Design 2024 Joey Buijs