Vleermuis-energie

Image by OpenClipart from Pixabay

Op Halloween afbeeldingen komen vaak vleermuizen voor. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het griezel & schrik effect. Vleermuizen fladderen rond in de nacht, in het donker, je ziet ze pas als ze vlakbij zijn. Misschien ook nog die kleine venijnig aandoende tandjes.

Zelf wilde ik een poging doen om contact te maken met vleermuisenergie.

De snelle hartslag valt me op, geeft een gevoel alsof de vleermuis gestrest is of snel gestrest kan raken. Ik voel golfjes door me heen gaan. De informatie (frequenties) die hij opvangt worden heel grondig verwerkt. Dan denk ik onmiddellijk aan HSP. Hij is ook uiterst alert, (schrikachtig ook) hoog alert? Spreekt de vleermuis me daarom zo aan, soortement verwantschap? Echt apart dit.

Hij voelt aan als ontiegelijk sterk en uiterst fragiel. Hoe kan ik dat uitleggen? Hij is een doorzetter met een enorm uithoudingsvermogen. Wat maakt het fragiel? Het voelt als uiterst gevoelig aan, sensitief. Iets (wat maar een beetje) hard aanvoelt van buiten kan hem ongelooflijk hard raken, dan gaat z’n sensorisch vermogen eraan. Sounds like HSP, vind je niet?

That said: het komt op mij over als een oproep tot veerkracht, meebewegen. Weerstand bieden maakt fragiel, breekbaar.

Echt bijzonder dit. Ik wilde de betekenis van een vleermuis dit keer niet googelen maar zelf waarnemen. Komt het overeen met jouw associaties?

Oh wat ook nog door mijn hoofd schoot: Wi-Fi is geen vriend van de vleermuis…..

0 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright & Design 2022 Joey Buijs