Specials

Uitgelicht

Familie opstelling

In de praktijk wordt er geregeld langs Voor-ouder lijnen gekeken, om familielijnen te onderzoeken vanuit een groter perspectief.
De laatste tijd merkte ik een groeiende behoefte om naar familie te kijken in een kleinere context, naar het gezinsverband. Soms met lijnen naar ooms, tantes, opa’s en oma’s die een belangrijke rol speelden of naar samengesteld gezinsverband.

Een familie-opstelling kan verlichting brengen door de gezinsverbanden nader te verkennen. Inzicht te krijgen in gezinspatronen of de herkomst achterhalen van gevoelens die spelen maar die je niet precies kunt plaatsen. Ontdekken wat nooit is uitgesproken maar zeer zeker wel gevoeld. Vragen die niet gesteld zijn aan je inmiddels overleden dierbaren die je nu kunt uitspreken. Daarmee maak je los wat al járen vast zit, komen er andere perspectieven en invalshoeken. Je maakt ruimte, krijgt rust en een energie boost omdat al die vastgeklonken energie vrij komt.

 

De familie opstelling heeft mij meer inzicht gegeven

Het meest waardevol voor mij was dat het Oke is dat ik mijn dochter even de tijd geef en dat ze op haar tijd wel weer contact zoekt. Hier was ik onzeker over.

Ik heb het werken met Joey als erg prettig ervaren, ze heeft een fijne energie. Ze neemt alle tijd en kan goed invoelen, zien  wat er speelt.

Joey kan helpen om meer inzicht te krijgen in je familie vraagstukken en daarmee meer inzicht in jezelf.

 

GG

De Familie opstelling wilde ik vooral gebruiken om het stuk van mijn moeder te bekijken. Angst van mijn moeder voor het paranormale.
Om meer inzicht te krijgen waarom mijn moeder zo was zoals ze was.

Door de sessie heb ik meer inzicht gekregen, bevestiging, meer rust, acceptatie en aanvaarding. Dankbaar.

De sessie met Joey voelde heel prettig. Joey is rustig ,begaan en ze maakt goed gebruik van haar paranormale gaven.

Een Familie opstelling is heel waardevol en verhelderend. Vooral als je inzicht wilt hebben in je eigen processen, waar je tegen aanloopt. En het contact met mijn moeder, hierdoor meer inzicht gekregen.

 

MW

Sparkles Turquoise membership

Klik of tik op de afbeelding of knop om een Familie-opstelling te boeken.

De algemene voorwaarden vind je hier.
Tik of klik privacy verklaring om te lezen dat ik veilig met je gegevens omga.

Uitgelicht

Tarot legging Innerlijk kind

Je kunt een speciale Tarot legging doen om de band met je innerlijk kind te verkennen, aan te halen en te verstevigen. Een open innerlijk dialoog met je innerlijk kind maakt meer ontspannen en geeft rust & ruimte. Kado-idee voor jezelf of een mooie gebaar voor iemand die je na staat?

Ervaringen Tarot legging:

De Tarot legging met Joey heb ik als zeer liefdevol ervaren, heel open en zacht, door haar woorden heen klonk een zuiverheid die ik maar zelden hoor, dankjewel Joey.

 

Mieke Anna

Sparkles Turquoise membership

Klik of tik op de afbeelding of knop om je een Innerlijk Kind Tarot legging te boeken.

De algemene voorwaarden vind je hier.
Tik of klik privacy verklaring om te lezen dat ik veilig met je gegevens omga.

Copyright & Design 2022 Joey Buijs