Sparkles Special membership

SPARKLES

SPECIAL

MEMBERSHIP

Sparkles Rainbow membership

2x 30 min p/mnd afstandshealing met persoonlijke terugkoppeling

1x p/mnd Blauwdruk healing

€32,95

Special Healing membership

Het Special healing membership is een aanvulling op het Groei traject en niet los verkrijgbaar.
Dit healing membership is bedoeld om je te ondersteunen tijdens je Groei traject. De veranderingen die je aanbrengt in je leven door oude patronen op te ruimen kunnen inbedden in de basis die je energetisch maakt.
Je energetisch lijf wordt opgeschoond, zware energie wordt afgevoerd. Waar nodig wordt energie aangevoerd. Om je energieker te voelen. De veranderingen die je in gang zet tijdens het Groei traject kunnen verankerd worden.

Met de ondersteuning van dit special membership creëer je de ruimte en de basis voor jouw groei naar je oorsprong. Je maakt ruimte om steeds dieper in jeZelf af te dalen, jeZelf te ontmoeten.
Je krijgt steeds meer energie omdat je niet meer tegen je eigen stroom in gaat. Je beweegt mee en volgt de stroom van de lijnen van jouw blauwdruk.

Nog meer voordelen van een healing membership:
•Bij hoog gevoelige/hoog alerte mensen is het belangrijk om regelmatig te checken of je ruis en energie met je meedraagt die niet bij jou hoort.

De sfeer die tijdens de healing ontstaat maakt het makkelijker om te ontspannen.
•Als je de hele dag (onbewust) in een waakzame en hoog alerte staat van zijn verkeert is dat een welkome afwisseling. Gun jezelf deze relaxed me-time, tijd om even bij jezelf te komen.

•Je kunt de healing sfeer (healing space) ook gebruiken om een ander licht te werpen op een thema wat je momenteel bezighoudt of je belicht het thema van je Groei traject nog verder. Neem deel aan de healing met de intentie om een ander perspectief te ontvangen en wacht af wat er gebeurt.

 

Special extra’s

Naast de standaard elementen van het basic healing membership bevat dit Special membership specifieke extra’s.

•Tijdens de healing, die 2x per maand plaatsvindt, stem ik mij af op jou. Signalen die speciaal voor jou bedoeld zijn geef ik aan je door. Je ontvangt deze terugkoppeling per mail, kort na afloop van de healing.

•De Blauwdruk healing, ook behorend bij het Special healing membership, is er op gericht om je weer terug te brengen in je ‘blauwdruk’. Gaandeweg je leven kan er zware energie gevormd zijn die je afhoudt van wat je werkelijk wilt, diep van binnen. Negatieve ervaringen kunnen je dromen versluieren. Door deze specifieke healing wordt de overtollige energie afgevoerd en de lijnen van je blauwdruk opgeschoond.
Je krijgt meer helderheid over je oorspronkelijke plan voor dit leven.

Samengevat:

👉Elke maand van je Special membership ontvang je standaard 2x een clearing & healing op afstand, het basic healing membership.

👉Na afloop van de healing, die 2x per maand plaats vindt, ontvang je een persoonlijke terugkoppeling per mail van de waarneming tijdens de clearing & healing sessie.

👉Elke maand van je Special membership ontvang je een blauwdruk healing. Deze healing brengt je energetisch weer terug in je blauwdruk, om je te ondersteunen op je pad.

 

Inhoudelijke details over de werkwijze van een healing op afstand & membership vind je achter de tabs, net voorbij de aanmeldknop bovenaan de pagina.

Waar bestaat het Special membership uit?

2x Clearing & Healing sessie per maand

Het Special membership bestaat uit de standaard healings van het basic membership.

De clearing bestaat uit het verwijderen van overtollige energie. Waar nodig wordt energie toegevoegd.
Bij hoog gevoelige mensen is het belangrijk om regelmatig te checken of je ruis en energie met je meedraagt die niet bij jou hoort. Je houdt je energetische lijf op orde, zie het als onderhoud zoals douchen, wassen, tandenpoetsen: energetisch douchen.

De healing voelt aan als een warme deken die je omhult, of de warme gloed van een haardvuur. Dat maakt het makkelijker om te ontspannen. Als je de hele dag (onbewust) in een waakzame en hoog alerte staat van zijn verkeert is dat een welkome afwisseling. Gun jezelf deze relaxed me-time, tijd om even bij jezelf te komen.

De energetische sfeer (healing space) die tijdens de healing wordt gecreëerd kun op 2 manieren benaderen.
Of je dobbert ontspannen rond in een zachte wolk of je neemt deel met een actief wachtende houding. Naast het Groei traject biedt het de mogelijkheid om te finetunen op het actuele thema van je groei traject of verwante zaken die opduiken.
Neem je voor om er een ander licht op te laten schijnen en wacht af wat er gebeurt.

Door regelmatig je energetische lijf op te schonen en te voorzien van nieuwe energie breng je rust en maak je ruimte. Je hoofd wordt minder druk, je lijf minder gespannen. Je krijgt meer energie.

Terugkoppeling waarneming

Tijdens de healing, die 2x per maand plaatsvindt, stem ik mij af op jou. Signalen die speciaal voor jou bedoeld zijn geef ik aan je door. Je ontvangt deze terugkoppeling per mail, kort na afloop van de healing.

1x Blauwdruk healing per maand

De blauwdruk healing is er op gericht om je weer terug te brengen in je ‘blauwdruk’. Gaandeweg je leven kan er zware energie gevormd zijn die je afhoudt van wat je werkelijk wilt, diep van binnen. Negatieve ervaringen die je verlangens versluieren. Door deze specifieke healing wordt de overtollige energie afgevoerd en de lijnen van je blauwdruk opgeschoond.
Je krijgt meer helderheid over wat je van plan was in dit leven, je missie.

Special extra’s

👉Na afloop van de standaard healing, die 2x per maand plaats vindt, ontvang je een persoonlijke terugkoppeling per mail van de waarneming tijdens de clearing & healing sessie.

👉Elke maand van je Special membership ontvang je een Blauwdruk healing. Deze speciale healing brengt je energetisch weer terug in je blauwdruk, om je te ondersteunen op je pad.

Healing op afstand, hoe werkt dat

De healing bestaat uit een afstandsbehandeling met subtiele, gerichte elektro-magnetische energie. Deze heeft een krachtige energetische lading waardoor een korte sessie al een groot effect kan hebben.

Ik stem mij af op jou/jullie en scan het energieveld om te kijken waar zich verdichtingen of ijle plekken bevinden. Vervolgens stuur ik subtiele energie of voer ik overtollige energie af, afhankelijk van wat er nodig is. De healing zal elke keer een tikje anders zijn, anders aanvoelen. De inhoud van de healing varieert, afhankelijk van wat er op dat moment nodig is.

De uitwerking van de sessie kun je tijdens, meteen na, of zelfs enige dagen na de sessie merken.

Werkwijze

De sessie wordt op afstand gegeven op een vastgestelde tijd en dag. Je ontvangt een link naar de agenda waar je je kan aanmelden voor de healing sessies en blauwdruk healing. Of check de agenda in de Membermail en meld je direct aan in het maandoverzicht.

Je kunt dan 2x per maand genieten van de clearing & healing sessie en blauwdruk healing! Gewoon lekker thuis, ontspannen in je stoel of relaxed op je bed. Je hoeft niet in te loggen of online aanwezig te zijn. (Ik stem namelijk af op jou.)

Ik vond de Blauwdruk healing spannend, maar had er vooral zin in. Was nieuwsgierig en vooral benieuwd. Het was een gekke sensatie, het voelde in eerste instantie alsof er in mijn hoofd geduwd werd. Maar dit veranderde al snel in een liefdevolle streling over het voorhoofd. Ik zag beelden als m’n eigen armen waar ik dikke schakels van mijn polsen schoof. Maar ook opstellingen van vele mensen voorbij schuiven alsof je in zo’n ouderwets getekend flip book kijkt.

Opvallend was de diepe intense zucht vlak voor het eind. Echt zo’n “poeh hé….”
En voelde me daarna heerlijk bubbly. Opgelucht. Luchtig. Fijn ❤️ meer meer meer 🙌🙏

WvL

De healing was heel fijn. Voel me na een vermoeiende dag echt energieker.

Dank je wel!!

MB

Sparkles Turquoise membership

Klik of tik op de Basic afbeelding of knop om je aan te melden voor het Basic membership.

Het membership is maandelijks opzegbaar.

Bij aanmelding voor een healing membership ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Praktijk Sparkles & Spirits. Zie de algemene voorwaarden.

Tik of klik privacy verklaring om te lezen dat ik veilig met je gegevens omga.

Belangrijk

 

Mensen met een een ernstige psychische stoornis in verleden of heden (schizofrenie of psychose) kunnen helaas NIET deelnemen aan de energetische sessies van de praktijk (behandeling en healing membership).
Als je last hebt van epilepsie of je hebt een pacemaker dan is het jammer genoeg ook niet mogelijk om deel te nemen aan een energetische sessie (healing of behandeling). Tijdens de energetische sessies werk ik met energie die elektromagnetisch geladen is. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of mogelijk een epileptische aanval veroorzaken.
In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist of huisarts te raadplegen en adviseer ik je geen energetische sessies te volgen zonder overleg met een medisch specialist.
Een consult of energetische sessie bij Praktijk Sparkles & Spirits kan in geen enkel geval een vervanging zijn voor medische behandelingen.

Copyright & Design 2022 Joey Buijs