Sparkles Basic membership

SPARKLES

BASIC

MEMBERSHIP

Sparkles Rainbow membership

2x ±30 min healing op afstand p/mnd
terugkoppeling waarneming healing

€21,95

Basic Healing membership

Als je merkt dat je steeds verder uitgeput raakt en overprikkeld dan biedt een healing membership uitkomst. Het biedt je de mogelijkheid om regelmatig je energetisch lijf op schonen. Zware, overtollige energie wordt afgevoerd. Waar nodig wordt nieuwe energie aangevoerd. Je gaat je energieker voelen.
•Bij hoog gevoelige/hoog alerte mensen is het belangrijk om regelmatig te checken of je ruis en energie met je meedraagt die niet bij jou hoort.

De sfeer die tijdens de healing ontstaat maakt het makkelijker om te ontspannen.
•Als je de hele dag (onbewust) in een waakzame en hoog alerte staat van zijn verkeert is dat een welkome afwisseling. Gun jezelf deze relaxed me-time, tijd om even bij jezelf te komen.

•Je kunt de healing sfeer (healing space) ook gebruiken om een ander licht te werpen op een thema wat je momenteel bezighoudt. Neem deel aan de healing met de intentie om een ander perspectief te ontvangen en wacht af wat er gebeurt.

👉Elke maand van je Basic membership ontvang je standaard 2x een clearing & healing op afstand.
Kort na afloop van de healing ontvang je een groepsterugkoppeling per mail van mijn waarneming tijdens de healing.

Healing op afstand, hoe werkt dat

De healing bestaat uit een afstandsbehandeling met subtiele, gerichte elektro-magnetische energie. Deze heeft een krachtige energetische lading waardoor een korte sessie al een groot effect kan hebben.

Ik stem mij af op jou/jullie en scan het energieveld om te kijken waar zich verdichtingen of ijle plekken bevinden. Vervolgens voer ik overtollige energie af of vul ik subtiele energie aan, afhankelijk van wat er nodig is. De healing zal elke keer een tikje anders zijn, anders aanvoelen. De inhoud van de healing varieert, afhankelijk van wat er op dat moment nodig is.

De uitwerking van de sessie kun je tijdens, meteen na, of zelfs enige dagen na de sessie merken.

Werkwijze

De sessie wordt op afstand gegeven op een vastgestelde tijd en dag. Je ontvangt een link naar de agenda waar je je kan aanmelden voor de healing sessies of blauwdruk healing en het 1-op-1 consult. Of check de agenda in de Membermail en meld je direct aan in het maandoverzicht.

Je kunt dan 2x per maand genieten van de clearing & healing sessie! Gewoon lekker thuis, ontspannen in je stoel of relaxed op je bed. Je hoeft niet in te loggen of online aanwezig te zijn. (Ik stem mij namelijk af op jou/jullie)

Hee dat is bijzonder. Door de frustratie heen voelde ik echt iets wat je zou kunnen omschrijven als een warm bad. Daar wil ik er wel 10 van! 🙂 Fijn.

SB

Het was heel fijn. Voel me na een vermoeiende dag echt energieker.

Dank je wel!!

MB

Ik merk dat even in bed gaan zitten en even intunen wel heel waardevol is.

S

Sparkles Turquoise membership

Klik of tik op de Basic afbeelding of knop om je aan te melden voor het Basic membership.  

Het membership is maandelijks opzegbaar.
De algemene voorwaarden vind je hier.
Tik of klik privacy verklaring om te lezen dat ik veilig met je gegevens omga.

Belangrijk

Mensen met een een ernstige psychische stoornis in verleden of heden (schizofrenie of psychose) kunnen helaas NIET deelnemen aan de energetische sessies van de praktijk (behandeling en healing membership).

Als je last hebt van epilepsie of je hebt een pacemaker dan is het jammer genoeg ook niet mogelijk om deel te nemen aan een energetische sessie (healing of behandeling). Tijdens de energetische sessies werk ik namelijk met energie die elektromagnetisch geladen is. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of mogelijk een epileptische aanval veroorzaken.

In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist of huisarts te raadplegen en adviseer ik je geen energetische sessies te volgen zonder overleg met een medisch specialist.

Een consult of energetische sessie bij Praktijk Sparkles & Spirits kan in geen enkel geval een vervanging zijn voor medische behandelingen.

Copyright & Design 2022 Joey Buijs