Healing memberships

HEALING MEMBERSHIPS

Aan het einde van de dag tolt je hoofd

Na een vergadering of samenzijn met vriend(inn)en zit je vol met tegengestelde gevoelens

Als je thuis komt van het werk of familiebezoek voel je je zwaar, moe en leeg tegelijk

Herkenbaar? Een healing membership kan uitkomst bieden.

Wanneer je in een hele drukke periode op het werk zit of privé loopt het niet helemaal lekker en je merkt dat je dagelijks uitgeput bent en overprikkeld, dan is een wekelijks moment van al die ruis afvoeren zeer welkom.

Een healing membership is hiervoor de perfecte oplossing. Zeker als je in een woelige periode zit. Als (hoog) gevoelig mens is het zomaar mogelijk dat je energie en ruis met je meedraagt, opgepikt van anderen. Aura-plak noem ik het ook wel. Je systeem staat namelijk verder open en is minder gefilterd dan van de gemiddelde medemens. Je kan je voorstellen dat deze plak, die je van anderen meezeult, jou zwaarder maakt, bijdraagt aan vermoeidheid. Zaak dus om je energetische lijf regelmatig op te schonen.

Zie een healing membership als energetisch-lijf-onderhoud plegen zoals douchen, tanden poetsen, je wassen: regelmatig energetisch douchen zogezegd.

Tijdens de healing creëer ik een healing ruimte voor jou die het mogelijk maakt om als het ware weg te kruipen onder een zachte deken, of aanvoelt als ronddobberen in een warm bad. Om de week een moment om helemaal te ontspannen. Als je dagelijks (onbewust) spanning in je (energetische) lichaam opbouwt is dat een aangename afwisseling. Gun jezelf deze relaxed me-time, tijd om even bij jezelf te komen.

Weet je wat ook handig is? Als je het piekeren over een actueel thema niet los kunt laten dan kun je deze healing space bijzonder goed inzetten. Neem je voor om er een ander licht op te laten schijnen en zie wat er gebeurt.

Kortom: een healing membership is een eerste stap om thuis te komen bij jezelf. Regelmatig stress, zwaarte en overtollige energie achter je laten. Om te ontspannen, op te laden, energieker en lichter verder te gaan.

Healing op afstand, hoe werkt dat

De (groeps)healing bestaat uit een afstandsbehandeling met subtiele, gerichte elektro-magnetische energie. Deze heeft een krachtige energetische lading waardoor een korte sessie al een groot effect kan hebben. Elke keer zal het een tikje anders zijn, anders aanvoelen. De inhoud van de healing varieert, maar start altijd met het afvoeren van overtollige energie, een clearing. Daarna wordt eventueel energie toegevoerd, afhankelijk van wat er op dat moment nodig is.

De uitwerking van de sessie kun je tijdens, meteen na, of zelfs enkele dagen na de sessie merken.

Werkwijze

De sessie wordt op afstand gegeven op een vastgestelde tijd en dag. Je ontvangt 2-wekelijks een link naar de agenda waar je je kan aanmelden. Of check de agenda in de Membermail en meld je direct aan in het maandoverzicht.

Memberships

Met het basis membership Sparkles Basic kun je 2x per maand genieten van deze healing & clearing! Gewoon lekker thuis, ontspannen in je stoel of relaxed op je bed. Je hoeft niet in te loggen of online aanwezig te zijn.

Het membership aanbod is uitgebreid met een heel speciaal membership, Sparkles Flex, voor als je nog een stapje verder wilt gaan. Een membership dat bestaat uit healing & clearing sessies op afstand plus 1-op-1 consulten, flexibel samen te stellen.

Hee dat is bijzonder. Door de frustratie heen voelde ik echt iets wat je zou kunnen omschrijven als een warm bad. Daar wil ik er wel 10 van! 🙂 Fijn.

SB

De healing voelde als een heerlijke strandwandeling bij zonsopgang. Mijn hoofd leeg en vol energie.

AS

Tijdens de healing heb ik een conflict met mijn schoonmoeder in gedachten genomen. Ik kijk nu met meer afstand, het is lichter op één of andere manier.

Verrassend.

Sparkles Turquoise membership

Het membership is maandelijks opzegbaar.
De algemene voorwaarden vind je hier.
Tik of klik privacy verklaring om te lezen dat ik veilig met je gegevens omga.

Sparkles Rainbow membership

Klik of tik op de Basic afbeelding of knop om je aan te melden voor het Basic membership. De Flex afbeelding of knop brengt je naar de informatie- en aanmeldingspagina van het Flex membership.

Wil je eerst voelen of een healing membership iets voor je is? Dat kan!
Schrijf je in voor de ‘Keep me posted’ updatemail van de praktijk. Dan word je op de hoogte gehouden van aankomende voorproef healing sessies.

Klik/tik deze link voor het inschrijfformulier van de update-mail.

Belangrijk

Mensen met een ernstige psychische stoornis in verleden of heden (schizofrenie of psychose) kunnen helaas NIET deelnemen aan de energetische sessies van de praktijk (healing membership).

Als je last hebt van epilepsie of je hebt een pacemaker dan is het jammer genoeg ook niet mogelijk om deel te nemen aan een energetische sessie (healing). Tijdens de energetische sessies werk ik namelijk met energie die elektromagnetisch geladen is. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of mogelijk een epileptische aanval veroorzaken.

In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist of huisarts te raadplegen en adviseer ik je geen energetische sessies te volgen zonder overleg met een medisch specialist.

Een consult of energetische sessie bij Praktijk Sparkles & Spirits kan in geen enkel geval een vervanging zijn voor medische behandelingen.

Copyright & Design 2022 Joey Buijs