Healing Glow Kado

Image chiplanay Pixabay

Een Healing Glow Kado, omdat ik jarig ben (geweest).
In deze maan(d) van de Ram staat ‘nieuw begin’ centraal. Misschien voel je deze energetische/planetaire lentekriebels wel voorbij komen.
De Healing Glow zal o.a. bestaan uit een grondige opschoning van zware, overtollige energie. Daar waar nodig zal energie toegevoegd worden. Vandaaruit is het makkelijker om een nieuwe start te maken.

Er heerst ook een unieke energetische sfeer door Jupiter & Neptunus in samenstand/conjunct in Vissen. Een ‘Once in a lifetime’ gegeven. Sterker nog: eens in de 166 jaar.
Vanochtend ben ik al in verkennende afstemming gegaan, het belooft idd iets bijzonders en magisch te worden. Groei (Jupiter) in spiritueel (Neptunus) bewustzijn/onvoorwaardelijk ‘zijn’ (Vissen).
Deze energetische sfeer zet ik neer met de spirits in de healing space/helende atmosfeer waarin je je kunt onderdompelen.

Maandag 11 april 20:00 – 20:30 uur, healing op afstand, gratis. (Ontspannen, vanuit je thuis.)

Join & enjoy!

Met deze aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens. In de Privacy verklaring staat vermeld hoe ik met je gegevens omga.

Belangrijk

Mensen met een psychische stoornis in verleden of heden (schizofrenie of psychose) kunnen helaas NIET deelnemen aan de energetische sessies van de praktijk (healing membership/healing glow afstandshealing).

Als je last hebt van epilepsie of je hebt een pacemaker dan is het jammer genoeg ook niet mogelijk om deel te nemen aan een energetische sessie (healing). Tijdens de energetische sessies werk ik namelijk met energie die elektromagnetisch geladen is. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of mogelijk een epileptische aanval veroorzaken.

In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist of huisarts te raadplegen en adviseer ik je geen energetische sessies te volgen zonder overleg met een medisch specialist.

Een consult of energetische sessie bij Praktijk Sparkles & Spirits kan in geen enkel geval een vervanging zijn voor medische behandelingen.

Copyright & Design 2022 Joey Buijs