Healing Glow – Higher Flow – Free

Met de aanhoudende zonnewinden & electromagnetische storingen leek het me een goed plan om weer een Healing Glow te faciliteren.

Om je de mogelijkheid te bieden je frequentie/je trilling te verhogen. Zodat je wat lichter door deze uitdagende tijden kunt gaan. Dobberend in de Healing Glow kun je ontspannen, opladen en meer ruimte ervaren. 

Woensdag 15 juni 20:00 – 20:30 uur, healing op afstand, gratis. (Ontspannen, vanuit je thuis.)

Join & enjoy!

Met deze aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens. In de Privacy verklaring staat vermeld hoe ik met je gegevens omga.

Belangrijk

Mensen met een ernstige psychische stoornis in verleden of heden (schizofrenie of psychose) kunnen helaas NIET deelnemen aan de energetische sessies van de praktijk (healing membership).

Als je last hebt van epilepsie of je hebt een pacemaker dan is het jammer genoeg ook niet mogelijk om deel te nemen aan een energetische sessie (healing). Tijdens de energetische sessies werk ik namelijk met energie die elektromagnetisch geladen is. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of mogelijk een epileptische aanval veroorzaken.

In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist of huisarts te raadplegen en adviseer ik je geen energetische sessies te volgen zonder overleg met een medisch specialist.

Een consult of energetische sessie bij Praktijk Sparkles & Spirits kan in geen enkel geval een vervanging zijn voor medische behandelingen.

Copyright & Design 2022 Joey Buijs