Groei trajecten

Diep-ziel duiken, om jeZelf te ont-moeten

Als je hoog alert bent ofwel een altijd alerte HSP-er die zich behoorlijk bewust is van zichzelf, zijn er verschillende factoren die kunnen bijdragen aan extreme vermoeidheid.

Om een paar belangrijke te noemen. Enerzijds je hoog sensitieve aard, gevoelig voor de signalen van buiten. Je pikt prikkels op en energie van anderen die je ongemerkt met je meedraagt. Anderzijds je aangewakkerde hoge staat van paraatheid die veel van je energiereserves vraagt. Daarbovenop komen levenservaringen die je diep kunnen raken en uit balans brengen.

Hoog alerte mensen vragen nogal wat van zichzelf.
Buitenshuis meestal zeer bewust van de omgeving, waakzaam, beducht op dreigend ‘gevaar’. En misschien ben je je dat helemaal niet zo bewust omdat je bijna niet beter weet, het is een automatisme geworden.
Een automatische check waar de nood-uitgang is in een vreemde omgeving bv, in een kroeg of restaurant een hoek opzoeken, een open ruimte achter je verdraag je niet. Bewegen door het leven alsof iedereen naar je kijkt, spot aan.
Altijd bezig met de vrees wat er zou kunnen gebeuren, niet meer in het hier en nu, niet meer in je lijf. Meestal onbewust.

 

Met de Groei trajecten kun je kijken welk trauma er schuilgaat achter de moeheid, achter dat behoedzame gedrag wat steeds meer de overhand gaat nemen. Andere fysieke klachten als hoofdpijn, pijn op je schouders en buikpijn die steeds vaker en dringender naar voren komen, het uitgeputte gevoel, zwaarte en gespannenheid.

In meerdere sessies gaan we laagje voor laagje de diepte in. Afhankelijk van hoe diep je wilt ziel-duiken en jeZelf wilt ont-moeten.

Er bestaan 3 mogelijkheden.
Een traject van 3 sessies of van 5 sessies zonder Speciaal healing membership of een traject mét een Speciaal healing membership.

Per sessie bepaal je waar de nadruk komt te liggen.
We kunnen langs de familie- en generatielijnen kijken om familiebanden aan te halen en je meer verbonden te weten;
afreizen naar de Akasha kronieken om weer met jeZelf samen te vallen, met de blauwdruk van je leven;
in andere levens afdalen om inzicht te krijgen in traumatische ervaringen die doorklinken in je leven nu.
Of je laat het aan het moment over wat zich ontvouwt en wat er naar voren komt….

Ik zal je met hart, ziel en kennis, ondersteunen. Als een healing wenselijk is, of ondersteuning van een edelsteen, als er astrologische info voorbij flitst of een oefening om te aarden valt me in, dan zal ik dat doorgeven.

De sessies duren zo’n 1,5 uur, we nemen de tijd die nodig is.
We starten met een intake gesprek, daar zijn geen kosten aan verbonden.
De sessies vinden plaats in de Zoom consultruimte, of als je dat wilt in mijn praktijk.

Intake gesprek

Tijdens de intake staat centraal wat jouw insteek is, waar jij in wilt duiken. Misschien wil je vanuit een groot en breed perspectief beginnen, dan reizen we af naar de Akasha kronieken en is dat het startpunt.
Betreft je vraag meer de voorouder- en familielijnen dan gaan we hier beginnen. 
Als je aangeeft dat je wilt starten met een duik in andere levens dan ligt de focus daar.

Mocht daar tijd voor zijn dan maken we al een beginnetje.

In de vervolgsessies volgen we de rode draad die jij hebt aangegeven.
De dicht opeengepakte energie komt weer in beweging. Dat lucht op en bevrijdt. Op deze manier komt er meer en meer energie vrij.
Door het verwijderen van een netwerk van knopen, lossen (oer)oude patronen op. Je maakt daarmee de weg vrij voor jou, je echte zelf.
Jouw energie gaat weer stromen, je voelt je weer opgeladen en maakt weer contact met je ziel. Je hart als kompas.

Op deze manier zal je stukje bij beetje, de zwaarte en de vermoeidheidslast omvormen en verlichten. Vermoeidheid en fysieke klachten behoren dan gaandeweg steeds meer tot het verleden.

Je voelt je steeds energieker en je hebt meer zin om weer naar buiten te gaan. Om je vrienden/innen (online) te ontmoeten, je hobby’s weer op te pakken. Je kan weer stukken meer dan alleen het hoogstnoodzakelijke zoals je werk en huishoudelijke klussen bijvoorbeeld.

Je hart gaat weer zingen.

Special healing membership

Een healing membership kan een hele prettige ondersteuning zijn bij het groei traject. Je kunt je energetische lijf ruisvrij maken en op orde houden, even ontspannen en je hoofd vrij maken.
Daarvoor is het  Special healing membership bedoeld en is alleen i.c.m. een traject te boeken. Je energetisch systeem wordt 2 wekelijks opgeschoond en energie wordt aangevuld waar nodig. Je krijgt een persoonlijke terugkoppeling per mail na de healing.

Naast de reguliere healing ontvang je 1x per maand een blauwdruk healing, dit is een speciale healing waarbij je weer wordt teruggebracht in je ‘blauwdruk’.

Groei sessies
Na 8 jaar Azië keerde ik terug naar Nederland. Moe, onverwerkt verdriet, rouw en scheiding.
Ik deed een docentenopleiding Hatha yoga en was veel bezig met meditatie. Het groei traject vond ik fijn als verdieping en was erg nieuwsgierig. Hiervoor had ik al Cranio-sacraal sessies gedaan.
Heel veel dingen zijn een stuk lichter geworden en het lijkt wel of het makkelijker is om met emoties/ somberheid om te gaan. Een completer gevoel, niet alleen dingen bekijken vanuit het denken, maar veel completer.
PE

Akasha reading
Ik was bezig met mijn bedrijf maar liep tegen een blokkade aan, van twijfel.
De maand van tevoren speelden er meerdere dingen. Ik voelde behoefte en
drang naar het krijgen van een vaste relatie, ik was bezig een bedrijf te starten en
dacht eraan misschien een periode naar het buitenland te willen.
Ik verzette me omdat mijn bedrijf starten mijn prioriteit was maar ik raakte kwijt wat nu een goeie
volgende stap was. Over deze twijfel kwam ik om te vragen wat de volgende stap
was.
Na de Akasha reading kreeg ik een nieuwe vriend, dat ging ineens heel natuurlijk en snel. En mijn bedrijf blijft
de prioriteit, het voelt wel lichter. En mijn vriend blijkt een enorme steun en baken van rust. Het is nu zoals het moet zijn.
LB

Groei traject
Voordat ik met het groei traject begon voelde ik me totaal niet mezelf, gefrustreerd, bang en niet gelukkig met mezelf.
De reden dat ik hiermee begon was omdat ik een gelukkig mens wil worden en ook mijn kinderen een moeder gun die zij verdienen. Ik was moe en voelde me leeg.
Het heeft mij meer inzicht in mezelf gegeven en hoe ik naar het leven kan kijken, meer bewust gemaakt.
Ik voel dat ik nu meer in mijn eigen kracht sta en ben minder bang in het leven. Dat ik er toedoe in dit leven en met een reden in deze tijd ben geboren!
Ik ben nu een stuk rustiger in mijn hoofd en gelukkiger en probeer meer in het nu te leven dan in de toekomst of verleden!
FB

Comfortsessie
De algemene voorwaarden vind je hier.
Tik of klik privacy verklaring om te lezen dat ik veilig met je gegevens omga.

Copyright & Design 2022 Joey Buijs