Gewoon, tikje anders

Regenbooglegging Pride Tarot deck

Gewoon, tikje anders

HSP of Hoog Alert, dan ben je bekend met net even anders zijn, je anders voelen.
Tijdens Pride 2021 zou ik willen zeggen: Let’s celebrate diversity together!
En wel op geheel eigen wijze met de Pride Tarot, een regenboog legging.
Life “The Hanged Man”
Momenteel is het een kwestie van ‘to hang in there’ met de appel van kennis en het ei van creatie in je handen. Wat kan anders? Vakantietijd is vaak zo’n pas op de plaats moment. Van een afstandje, in een andere omgeving, blik je terug op je leven en kijkt vooruit.
Healing “The Empress”
Deze kaart voelt als een uitnodiging om je te verbinden met de natuur. Om je eraan te herinneren dat die verbinding er altijd is. Dat je je energie kan opladen tijdens een wandelingetje in de natuur, een manier om te helen. Vakantietijd is bij uitstek geschikt om even bij te tanken. Op de healing kom ik nog terug 😁.
Sunlight “The Tower”
Een plotseling helder inzicht rondom zware, beperkende overtuigingen (uit een ver verleden) brightens your day. Ineens snap je waar de schoen wringt en met welke terugkerende, negatieve, gedachten je jezelf gevangenhoudt. Dat opent perspectief en werpt een ander licht. Ruimte voor nieuwe, vrije gedachtes. Inspiratie voor initiatieven na de vakantie.
Nature “King of Pentacles”
Van nature voel je je verbonden met water: voelen, zielenroerselen. Daar liggen je roots: je hoog gevoeligheid. Onderweg heb je je rigide gedrag aangemeten, zwart-wit structuren meegekregen vanuit vroeger. Je bent eraan toe om de verlangde veranderingen aan te gaan brengen na de vakantieperiode, vanuit de regenboogster voor/vanuit je hart.
Serenity “Queen of Cups”
Ooit, onderweg heb je delen van jezelf leren verbergen. Dit doordat je voelde dat je afgewezen werd omdat je anders was. Je hoog sensitiviteit heb je leren inzetten om aan te voelen wat er van je verwacht werd. Altijd alert en bedacht op gevaar (van afwijzing). De verwachting, de zwart-witte normen ben je gaan spiegelen. Als een octopus, dé meester spiegelaar, om jezelf te beschermen.
Om weer in je sereniteit, innerlijke rust, te komen, vraagt de Queen of Cups je om je freaky-side te tonen en je verborgen zelf te laten zien.
En zie hoe zich dan een pad ontvouwt waarbij de schat voor het oprapen ligt.
Spirit “The Messenger”
Ik meende Kamala Harris te herkennen op deze kaart maar het is Jenicet Gutiérrez, een activiste voor transgender rights & bescherming van immigranten.
The Messenger (de Hierofant in Rider-Waite tarot deck) vraagt je de fundamenten van je bewustzijn te onderzoeken, je geloofssysteem en overtuigingen, de do’s & dont’s vanuit de maatschappij. Om op te graven waar je ziel van gaat zingen, er een stem aan te geven en dit uit te dragen.
In de vorige kaart zijn we de schatkist al tegengekomen als je je freaky-side toont en naar voren haalt. Je hoeft niet de bühne op of te spreken in het openbaar. Alleen maar plek te maken voor je anders-zijn, in jezelf. En als je dat wilt, naar buiten toe In steeds groter worden kringen. Celebrate diversity together. Moet niet, kan.
Mocht het nog te veel schuren en wringen of gewoon ter ondersteuning, voor een moment van rust en ontspanning in vakantietijd:
Woensdag 11 augustus 19:30 geef ik een healing op afstand, gewoon gratis support.
En als je je inschrijft voor de healing dan maak je kans ook nog kans op een Akasha-reading, we reizen af naar database van alle zielservaringen.
Persoonlijk voelt “The Messenger” van Spirit, spreek-buijs zijn, wel als mijn ding.
naar aanmeldformulier

Met deze aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens. In de Privacy verklaring staat vermeld hoe ik met je gegevens omga.

0 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright & Design 2021 Joey Buijs

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs, acties en nieuws uit de praktijk?

 

Schrijf je in voor de 'Keep me posted!' updatemail.

Aanmelding geslaagd. Check je (spam)mailbox voor bevestiging!