Zet je gevoelige zelf in het zonnetje

Image Mohamed Hasan Pixabay

Afgelopen week kwam ik een inzicht van Joke Elziam Nootebos van het Elohim Centre tegen via Cathelijne Filippo @Angel Light Heart, als volgt hieronder samengevat.
Ik herkende het zeer, misschien als (hoog) gevoelige resoneert het ook sterk met jou.

“Moeder Aarde laat oude geschiedenis los uit haar magnetische veld en dit wordt getransformeerd door het collectieve veld. Lichtwerkers trillen erop mee en transformeren erin mee. Dit kost extra energie en hiermee doen we onbewust al heel veel lichtwerk voor onze mooie planeet. Als je je een dag sip of extra moe voelt betrek het dan niet gelijk op jezelf, waarschijnlijk help je dan mee aan een grootse transformatie die buiten jezelf staat. Hierom is het belangrijk dat we goed voor onszelf zorgen.”

Zo kwam ik op het idee om weer een Healing Glow te faciliteren. Om je in het zonnetje te zetten, zodat je jeZelf even kan warmen aan de gloed van de healing space. En je kan ontspannen en opladen Om je gevoelige zelf te koesteren, de wereld heeft je 💗 nodig.

Donderdag 3 maart 20:00 – 20:30 uur, healing op afstand, gratis. (Ontspannen, vanuit je thuis.)

Join & enjoy!

Met deze aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens. In de Privacy verklaring staat vermeld hoe ik met je gegevens omga.

Belangrijk

Mensen met een ernstige psychische stoornis in verleden of heden (schizofrenie of psychose) kunnen helaas NIET deelnemen aan de energetische sessies van de praktijk (healing membership).

Als je last hebt van epilepsie of je hebt een pacemaker dan is het jammer genoeg ook niet mogelijk om deel te nemen aan een energetische sessie (healing). Tijdens de energetische sessies werk ik namelijk met energie die elektromagnetisch geladen is. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of mogelijk een epileptische aanval veroorzaken.

In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist of huisarts te raadplegen en adviseer ik je geen energetische sessies te volgen zonder overleg met een medisch specialist.

Een consult of energetische sessie bij Praktijk Sparkles & Spirits kan in geen enkel geval een vervanging zijn voor medische behandelingen.

Copyright & Design 2022 Joey Buijs