Consulten

In de praktijk kun je 3 verschillende consulten boeken:
een duik in andere levens om te ontdekken waar je aan blijft hangen;
een uitstapje naar je Voorouder-lijnen, voor verbinding & onderzoek van je familie-DNA-roots
of een een ziels-reis in de Akasha kronieken om weer thuis te komen bij jeZelf.

Akasha meeting

Tijdens een Akasha meeting maken we verbinding met jouw ziels-reis.
Je kunt vragen stellen die verband houdt met het pad wat jij gaat, over de blauwdruk van jouw leven nu.

Als je zeer alert en behoedzaam door het leven gaat om jeZelf (en vaak ook anderen) te beschermen tegen pijn dan kan het voorkomen dat je gaandeweg steeds vaker tegen je eigen stroom ingaat. Dat het afwerende gedrag wat je hebt ontwikkeld je niet meer dient. En dat het pad wat je bewandelt niet meer synchroon voelt.

Een duik in de zielsdatabase laat je zien, voelen, horen waar het wringt diep vanbinnen. De situaties en ervaringen waar je bent blijven hangen, komen dan naar voren.

Sluiers worden verwijderd en je krijgt het gevoel dat je met beide benen op de grond wordt gezet. Je weet weer welke richting je uit wilt. Je komt meer thuis, in jeZelf.
Dit kan een enorme boost geven, je bruist van de energie. Er wordt op meerdere niveaus veel losgemaakt, misschien niet onmiddellijk voelbaar maar het werkt een tijdje door.

.

Voorouder sessie

Een Voorouder sessie zorgt voor een groter perspectief. Je kan een actueel thema belichten en langs de lijnen van de voorouders leggen. Kijken hoe het is verweven met je familie DNA. Je kan langs en door de ontstaansgeschiedenis lopen en het thema een plaats geven in je eigen leven.

Een Voorouder-sessie leidt vaak tot bijzondere ontmoetingen en onthullingen, waardoor e.e.a. op haar plek kan vallen. Je kan connectie maken met gelijkgestemden in je familielijn.
Je hoeft natuurlijk niet met een specifiek thema in te stappen, blanco kan ook.

Je voelt meer rust omdat er puzzelstukjes op hun plek worden gelegd. Inzicht ontstaat en samengepakte energie wordt omgewoeld, losgemaakt. Je krijgt meer zicht op je plek in dit leven, de plaats die je inneemt binnen je familie en verbondenheid met gelijkgestemde voorouders.

Groei sessie

De Groei sessies belichten jouw persoonlijke groei in de thema’s die je mee hebt genomen uit andere levens. Thema’s waarin je wilt groeien in dit leven nu.

Tegen je eigen stroom in gaan, uit angst om afgewezen te worden of je niet goed genoeg voelen waardoor je sommige stappen niet zet bijvoorbeeld. Dat maakt je steeds minder geïnspireerd en gemotiveerd, je energie lekt weg. Het kan zelfs je gevoel van ‘niet goed genoeg zijn’ versterken waardoor je in een negatieve spiraal terecht.

Je voelt steeds meer weerstand en zet al je schilden en stekels op en je alertheid fungeert steeds meer als je primaire gedrag, neemt het over.

De vermoeidheid neemt steeds grotere vormen aan, bij tijd en wijle weet je gewoon niet hoe je op moet staan zo zwaar drukt de vermoeidheid je in je stoel. Hoofdpijn, pijn op je schouders, buikkramp komt steeds vaker terug.

Tijdens een Groei sessie duiken we in die klacht om af te dalen naar de oorsprong van die vermoeidheid, de fysieke klacht of je tegenstrooms gedrag.

Je begrijpt waar de lading vandaan komt, ervaart waar de crux zit en neemt er afstand van. Je ruimt de zwaarte op en haalt het weerhaakje weg, je komt los.
De samengepakte energie wordt losser waardoor er weer meer energie stroomt. Je voelt je lichter, je krijgt meer kleur en energie. Er rust minder zwaarte op je.
Je voelt je energieker en je hebt meer zin om weer naar buiten te gaan. Om je vrienden/innen te ontmoeten, je hobby’s weer op te pakken.

Scroll verder om ervaringen van anderen te lezen en een consult te boeken.

Joey is als geen ander in staat om op een veilige, warme en grondende manier aan te haken aan je energie. Je kan eigenlijk direct voelen wanneer er contact is. Alsof Joey je “vangt” en in alle rust beetje bij beetje naar beneden trekt tot je in rust weer met beide voeten op de grond staat. Joey voelt aan, sluit aan, maar vult niet in. Geen oordelen, verwelkomend.

WvL

De sessie heeft me nieuwe inzichten gegeven . Met deze inzichten kan ik weer bouwen, kijken of ik er van uit hier weer mee verder kan.
Ik vind het fijn om meer te weten over mijn vorige levens. Dit geeft me een gevoel van dat het echt is. Kan het soms nog steeds niet geloven hoe alles zo mooi in elkaar zit. Te mooi om waar te zijn . En dat ik dat nu allemaal mag ontdekken maakt het heel bijzonder.
Joey kan hier ook zo helder naar kijken wat ik echt bewonder.

MS

Sparkles Turquoise membership
Sparkles Turquoise membership
Sparkles Rainbow membership

Klik of tik op de afbeelding of knop om naar de boekingspagina van het consult naar keuze te gaan.

De algemene voorwaarden vind je hier.

Tik of klik privacy verklaring om te lezen dat ik veilig met je gegevens omga.

Copyright & Design 2021 Joey Buijs