Consult

Een consult, Groei sessie, in de praktijk kan uit één van ondergenoemde onderdelen bestaan of een combinatie* hiervan:
een duik in andere levens om te ontdekken waar je aan blijft hangen;
een uitstapje naar je Voorouder-lijnen, voor verbinding & onderzoek van je familie-DNA-roots;
inzoomen op je gezin van herkomst middels een Familie-opstellingen;
een ziels-reis in de Akasha kronieken om weer thuis te komen bij jeZelf.

* als je wilt kunnen we gebruik maken van Tarot kaarten om thematiek concreet te maken

Je kunt de sessie meteen boeken.
Wil je wat meer uitleg? Scroll dan naar beneden.

Sparkles Rainbow membership

Andere levens

In een Groei sessie komen thema’s aan bod die je mee hebt genomen uit andere levens. Thema’s waarin je wilt groeien in dit leven nu.
Levensthema’s waarvan onderdelen nog onbewust zijn en waar jij bewustzijn op wilt brengen, bewustzijnsgroei.
Het onbewuste wat zich laat gelden als weerstanden. als blokkerende gedachtes en weggestopte emoties.

Tegen je eigen stroom in gaan, uit angst om afgewezen te worden of je niet goed genoeg voelen waardoor je sommige stappen niet zet bijvoorbeeld. Dat maakt je steeds minder geïnspireerd en gemotiveerd, je energie lekt weg. Het kan zelfs je gevoel van ‘niet goed genoeg zijn’ versterken waardoor je in een negatieve spiraal terecht.

Je voelt steeds meer weerstand en je zet al je schilden en stekels op, wat steeds meer als je primaire gedrag gaat fungeren.

Vermoeidheid neemt steeds grotere vormen aan, een futloosheid waarbij je soms niet weet hoe je in actie kunt komen. Alsof je door een zware sluier wordt neergedrukt. Je wordt steeds matter.
Hoofdpijn, pijn op je schouders, buikkramp komt steeds vaker terug.

Tijdens een Groei sessie duiken we in je klacht naar andere levens om af te dalen in de oorsprong van de futloosheid, de fysieke klacht of je tegenstrooms gedrag.

Je begrijpt waar de lading vandaan komt, ervaart waar de crux zit en neemt er afstand van. Je ruimt de zwaarte op en haalt het weerhaakje weg, je komt los.
De samengepakte energie wordt losser waardoor er weer meer energie stroomt. Je voelt je lichter, je krijgt meer kleur en energie. Er rust minder zwaarte op je.
Op deze wijze pel je laagjes af die niet meer bij je horen. Je ware aard/Zelf komt steeds meer naar buiten.

Voorouder-lijnen

Een reis langs de Voorouder lijnen zorgt voor een groter perspectief. Je kan een actueel thema belichten en deze langs de lijnen van de voorouders leggen. Kijken hoe het is verweven met je familie DNA. Je kan langs en door de ontstaansgeschiedenis lopen en het thema een plaats geven in je eigen leven.

Een Voorouders invalshoek leidt vaak tot bijzondere ontmoetingen en onthullingen, waardoor e.e.a. op haar plek kan vallen. Je kan connectie maken met (gelijkgestemden in) je familielijn.
Je hoeft natuurlijk niet met een specifiek thema in te stappen, blanco kan ook.

Je voelt meer rust omdat er puzzelstukjes op hun plek worden gelegd. Inzicht ontstaat en samengepakte energie wordt omgewoeld, losgemaakt. Je krijgt meer zicht op je plek in dit leven, de plaats die je inneemt binnen je familie en je ervaart meer verbondenheid met (gelijkgestemde) voorouders.

Familie opstelling

Buiten de mogelijkheid om uit te zoomen naar generatieverbanden kunnen we inzoomen op de onderlinge verbanden in je gezin van herkomst. Als er naasten, buiten het gezin, een belangrijke rol spelen worden deze banden vanzelfsprekend ook belicht.
In het gezin worden doorgaans belangrijke levensthema’s uitgelicht, wat maakt dat je met gemengde gevoelens tegenover je familie kan komen te staan.

Als deze gevoelens voor toenemende stress zorgt kan het raadzaam zijn om deze gevoelens nader te belichten.
Onuitgesproken woorden kunnen als muren tussen de gezinsleden staan. Of onderstromen, die je (hoog) gevoelige radar heeft opgevangen, beginnen je meer en meer te overspoelen. Of je hebt vragen aan een overleden naaste die je niet hebt kunnen stellen.

Door te onderzoeken en op te helderen wat er nou onderling speelt, schuurt en wringt kom je losser te staan, krijg je inzicht en komt er energie vrij. Je brengt beweging in vaste gezins/familiepatronen. Dat geeft rust & ruimte en groei naar hoe je van binnen bent. Los van knellende banden of je komt juist dichterbij in voorheen afstandelijke contacten. Je haalt de banden aan omdat je ruis wegneemt, loshaalt.

Akasha

Als we afreizen naar de Akasha Kronieken maken we verbinding met jouw ziels-reis.
Je kunt vragen stellen die verband houdt met het pad wat jij gaat, over de blauwdruk van jouw leven nu.

Als je (hoog) gevoelig en behoedzaam door het leven gaat om jeZelf (en vaak ook anderen) te beschermen tegen pijn dan kan het voorkomen dat je gaandeweg steeds vaker tegen je eigen stroom ingaat. Dat het afwerende gedrag wat je hebt ontwikkeld je niet meer dient. En dat het pad wat je bewandelt niet meer synchroon voelt.

Een duik in de zielsdatabase laat je zien, voelen, horen waar het wringt diep vanbinnen. De situaties en ervaringen waar je bent blijven hangen, komen dan naar voren.

Sluiers worden verwijderd en je krijgt het gevoel dat je met beide benen op de grond wordt gezet. Je weet weer welke richting je uit wilt. Je komt meer thuis, in jeZelf.
Dit kan een enorme boost geven, je bruist van de energie. Er wordt op meerdere niveaus veel losgemaakt, misschien niet onmiddellijk voelbaar maar het werkt een tijdje door.

.

Scroll verder om ervaringen van anderen te lezen en een consult te boeken.

Joey is als geen ander in staat om op een veilige, warme en grondende manier aan te haken aan je energie. Je kan eigenlijk direct voelen wanneer er contact is. Alsof Joey je “vangt” en in alle rust beetje bij beetje naar beneden trekt tot je in rust weer met beide voeten op de grond staat. Joey voelt aan, sluit aan, maar vult niet in. Geen oordelen, verwelkomend.

WvL

De sessie heeft me nieuwe inzichten gegeven . Met deze inzichten kan ik weer bouwen, kijken of ik er van uit hier weer mee verder kan.
Ik vind het fijn om meer te weten over mijn vorige levens. Dit geeft me een gevoel van dat het echt is. Kan het soms nog steeds niet geloven hoe alles zo mooi in elkaar zit. Te mooi om waar te zijn . En dat ik dat nu allemaal mag ontdekken maakt het heel bijzonder.
Joey kan hier ook zo helder naar kijken wat ik echt bewonder.

MS

Klik of tik op de afbeelding of knop om naar de boekingspagina te gaan.

Sparkles Rainbow membership

Als het je eerste consult is dan wordt deze voorafgegaan door een intake/kennismaking van een half uur. De intake/kennismaking kan ook via telefonisch contact plaats hebben. Of je plant een intake/kennismaking apart in.

De sessies vinden plaats in Zoom of in de praktijkruimte.

Tijdens de intake of aan het begin van het consult bepaal je waar de focus op zal liggen tijdens het consult. Het ontrafelen van levens thema’s vergt vaak meerdere sessies. Je kunt dan kiezen voor het Flex healing membership. Juist bij het verlichten van thema’s die veel impact hebben kan de combinatie met regelmatige healings zeer effectief zijn.

De algemene voorwaarden vind je hier.

Tik of klik privacy verklaring om te lezen dat ik veilig met je gegevens omga.

Copyright & Design 2022 Joey Buijs